Pleisterwerken Kruibeke

U gaat bouwen of verbouwen in Kruibeke? Dan zal u ongetwijfeld nood hebben aan een goed uitgevoerde pleisterwerken. Daarvoor bent u in Kruibeke aan het juiste adres bij BPL. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten bezettingswerken zoals muren bepleisteren, stucanet, cementeren, plafonneerwerken, scheve muren rechtzetten, gyprocwerken, ...

Pleisterwerken & bezettingswerken in Kruibeke

In regio Kruibeke kan u een beroep doen op BPL voor al uw pleisterwerken & bezettingswerken zoals gyprocwerken. Over de jaren heen zijn we dan ook uitgegroeid tot een uitstekende partner voor particulieren en bedrijvenZaakvoerder Bart neemt de dagelijkse leiding voor zijn rekening, staat dagelijks op de werf en is het vaste aanspreekpunt voor alle klanten.

Pleisterwerken Kruibeke

U kan ons inschakelen voor plakwerken bij nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Bij de uitvoering van de plakwerken houden we ons tevens strikt aan alle milieu- en veiligheidsvoorschriften.

Bezettingswerken Kruibeke

Bij bespleisteren is het belangrijk om de juiste gips te kiezen. Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij perfect welk type gips het beste is voor een perfect eindresultaat.

Werkwijze

We starten dus eerst met kiezen van het juiste type gips en onderlaag die past bij uw bouwproject. Vervolgens starten we met het bepleisteren met behulp van professionele hulpstukken zoals alu zink hoekprofielen en machines. Hierdoor kunnen we perfect alle hoeken en hoogtes bepleisteren.

Gyprocwerken

In het kader van totaalprojecten kan u ook op ons rekenen voor gyprocwerken. Gyproc is een uitstekend materiaal voor de afwerking van zolders, badkamers of livings:

  • Valse muren zetten
  • Plafonds plaatsen
  • Plafonds verlagen
  • Voorzet- en scheidingswanden
  • Afkasten
  • Waterwerende gyproc in badkamers plaatsen

Renovatiepremie

Als u grote renovatiewerken plant, is het ook altijd best om na te kijken of u in aanmerking komt voor renovatiepremies. U kan dit uitzoeken via https://www.premiezoeker.be.

pleisterwerken, stucwerk, stukadoor
pleisterwerken, stucwerk, stukadoor

Uitvoering volgens vaste prijs & stipte planning

Materialen worden op voorhand behandeld met grondering of hechting

Overgangen van verschillende materialen worden voorzien van bewapening

Gebruik van hoogwaardige ALU / zink hoekprofielen

Gebruik van rigo stop profielen aan de ramen om scheurvorming te voorkomen of DK1 dagkantelementen

All-in service

U kan bij ons terecht voor alle soorten plakwerken.

+20 jaar ervaring

Reeds meer dan 20 jaar actief. Wij spitsen ons toe op de particuliere bouwer en daarbij doen we zowel grote als kleinere projecten.

Zelfwerkend zaakvoerder

Als zelfwerkend zaakvoerder zorg ik steeds voor persoonlijk & direct contact met onze klanten. Stiptheid en een duidelijke planning is iets wat wij hoog in het vaandel dragen.

Kwaliteit & nazorg

Kwaliteit & nazorg blijven voor altijd onthouden, lang nadat de prijsafspraken vergeten zijn. En ook in onze prijszetting zijn we zeer transparant zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij contacteren u.
We komen tot bij uw thuis in regio Mechelen.
Steeds vrijblijvend.


    "