Bezettingswerken

Gaat u bouwen of renoveren?

Dan zal u ongetwijfeld nood hebben aan een goede stukadoor. Daarvoor bent u aan het juiste adres bij BPL. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten bezettingswerken zoals pleisterwerken, cementeren, plafonneerwerken, scheve muren rechtzetten, gyprocwerken, stucanet, ...

Pleisterwerken

Bij pleisterwerken is het belangrijk om de juiste gips te kiezen. Vanwege onze jarenlange ervaring weten wij perfect welk type gips het beste is voor een perfect eindresultaat.

We starten dus eerst met kiezen van het juiste type gips en onderlaag die past bij uw bouwproject. Vervolgens starten we met het bepleisteren met behulp van professionele hulpstukken zoals alu zink hoekprofielen en machines. Hierdoor kunnen we perfect alle hoeken en hoogtes bepleisteren.

U kan ons dus m.a.w. perfect inschakelen voor pleisterwerken bij nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Bij de uitvoering van de pleisterwerken houden we ons tevens strikt aan alle milieu- en veiligheidsvoorschriften.

pleisterwerken, stucwerk, stukadoor
pleisterwerken, stucwerk, stukadoor

Gyprocwerken

In het kader van totaalprojecten kan u ook op ons rekenen voor gyprocwerken. Gyproc is een uitstekend materiaal voor de afwerking van zolders, badkamers of livings:

  • Valse muren zetten
  • Plafonds plaatsen
  • Plafonds verlagen
  • Voorzet- en scheidingswanden
  • Afkasten
  • Waterwerende gyproc in badkamers plaatsen

Uitvoering volgens vaste prijs & stipte planning

Materialen worden op voorhand behandeld met grondering of hechting

Overgangen van verschillende materialen worden voorzien van bewapening

Gebruik van hoogwaardige ALU / zink hoekprofielen

Gebruik van rigo stop profielen aan de ramen om scheurvorming te voorkomen of DK1 dagkantelementen