Gevelbepleisting / crepi

Is de gevel van uw woning verouderd en wenst u een perfect afgewerkte en strakke gevel?

Doe beroep op BPL en laat uw gevel bepleisteren met crepi. Wij staan klaar om uw gevelbepleistering in goede banen te leiden vanaf de eerste planning tot de afwerking.

crepi, gevelbepleistering
crepi, gevelbepleistering

Gevelbepleistering met of zonder isolatie

U wenst u gevel te voorzien van crepi, maar heeft u ook al aan de isolatie gedacht? Een goed geïsoleerde gevel houdt u woning warm in de winter en koel in de zomer. Isolatie van buitenmuren heeft een grote invloed op het energieverbruik, EPC en kan de waarde van uw woning flink de hoogte in duwen.

Bij het plaatsen van gevelbepleistering geven wij u steeds de mogelijkheid om ook gevelisolatie te laten plaatsen op een efficiënte manier.

Om geen ruimte te verliezen bij het isoleren en bepleisteren van uw gevel plaatsen we eerst de gevelisolatie, bovenop de gevelisolatie plaatsen we nadien de gevelbezetting in crepi zodat uw geïsoleerde gevel een strakke look krijgt.

Waarom kiezen voor crepi?

Gevelbepleistering is een betaalbare oplossing als u op zoek bent naar een mooie en strakke gevelbekleding. Naast de mooie uitstraling en betaalbare keuze is kiezen voor crepi dus ook goed voor uw portemonnee. Bovendien is crepi ene van de betere keuzen indien u ook kiest voor gevelisolatie.

Een crepi gevel geeft ook extra bescherming tegen vocht. Bij het plaatsen van crepi werken wij uw gevel af met een waterafstotende laag waardoor vocht niet langer geabsorbeerd zal worden door uw gevel.

Ook voor de afwerking heeft crepi een groot voordeel, uw gevel bepleisteren kan namelijk in meer dan 800 kleuren. Hierdoor kan uw buitenmuur afgewerkt worden volgens uw eigen wensen.

crepi, gevelbepleistering

Uitsluitend gebruik van topmaterialen

Talloze kleuren beschikbaar

Ideaal i.c.m. gevelisolatie

Perfect te combineren met andere materialen

Vuil afstotende coating