Crepi | Gevelbepleistering | Kruibeke

Gevelbepleistering met of zonder isolatie? Nieuwbouw of gevelrenovatie? We doen het allemaal.

Het grote voordeel van crepi met gevelisolatie is dat we een naadloos isolatiescherm rond uw woning plaatsen. Gevelbepleistering laat bovendien geen water door als deze correct is aangebracht.

BPL, uw specialist in crepi regio Kruibeke

Over de jaren heen is ons bedrijf uitgegroeid tot een uitstekende partner voor het plaatsen van gevelbepleistering voor particulieren en bedrijven in regio KruibekeZaakvoerder Bart neemt de dagelijkse leiding voor zijn rekening, staat dagelijks op de werf en is het vaste aanspreekpunt.

Wij bellen u terug.

Laat uw gegevens achter en wij contacteren u.
We komen tot bij uw thuis in regio Mechelen.
Steeds vrijblijvend.


  "

  Gevelbepleistering Kruibeke

  Gevelbepleistering, of crepi in de volksmond, is de perfecte type gevelbekleding voor een mooie & strakke gevel.

  Doe in regio Kruibeke beroep op BPL en laat uw gevel bepleisteren. Wij staan klaar om uw gevelbepleistering in Kruibeke in goede banen te leiden, vanaf de eerste planning tot de afwerking.

  Gevelrenovatie

  Uw wenst uw gevel te renoveren, maar heeft u ook al aan de isolatie gedacht? Een goed geïsoleerde gevel houdt u woning warm in de winter en koel in de zomer. Isolatie van buitenmuren heeft een grote invloed op het energieverbruik, EPC en kan de waarde van uw woning flink de hoogte in duwen.

  Om geen ruimte te verliezen bij het isoleren en bepleisteren plaatsen we eerst de gevelisolatie, bovenop de gevelisolatie plaatsen we nadien de gevelbekleding zodat uw geïsoleerde gevel een strakke look krijgt.

  Isolatiepremie

  Als u uw gevel wilt renoveren & isoleren, kan u in veel gevallen aanspraak maken op een renovatiepremie. Bekijk het gerust even, want het kan u een mooi prijsvoordeel opleveren.

  Voordelen

  Uw gevel bepleisteren is een betaalbare oplossing als u op zoek bent naar een mooie en strakke gevelbekleding. Naast de mooie uitstraling is het ook goed voor uw portemonnee. Bovendien is het een van de betere opties indien u ook kiest voor gevelisolatie.

  Het biedt eveneens bescherming tegen vocht. Bij het plaatsen werken wij uw gevel af met een waterafstotende laag waardoor vocht niet langer geabsorbeerd zal worden door uw gevel.

  Ook voor de afwerking is er een groot voordeel, uw gevel bepleisteren kan namelijk in meer dan 800 kleuren. Hierdoor kan uw buitenmuur afgewerkt worden volgens uw eigen wensen.